VvE schoonmaak

Bij VvE schoonmaak van ClausCleaning bent u gegarandeerd van een schoon en goed onderhouden complex. Door periodieke schoonmaak uitgevoerd door bekwaam personeel behoudt uw complex haar economische waarde en genieten bewoners van een uiterst schone leefomgeving. Dat VvE schoonmaak van ClausCleaning de beste keuze is staat voorop. Wij leveren een 100% tevredenheidsgarantie, hier letten wij als organisatie nauwlettend op en bekijken met iedere klant hoe wij deze tevredenheid het best kunnen nastreven.

Concreet betekent samenwerken met ClausCleaning: Een glimmende vloer, hygiënisch sanitair, schone ramen en een stofvrije (werk)omgeving. Ontdek hieronder de verschillende methodes die passen bij het wensenpakket voor een VvE!

Ten eerst stellen wij in samenspraak met de klant een onderhoudsplan voorbeeld onderhoudsplan op. In dit onderhoudsplan worden o.a. type schoonmaak, frequentie en timings van schoonmaakwerkzaamheden vastgelegd. Natuurlijk is dit onderhoudsplan flexibel opgesteld, en kunt u altijd uw wensen aan ons kenbaar maken.

Schoonmakers

vve schoonmaak glazenwasser op ladder

Onze 100% tevredenheidsgarantie staat of valt bij de mensen die schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Het schoonmaakpersoneel van ClausCleaning wordt opgeleid in het klantgericht schoonmaken. Naast professionaliteit en een proactieve werkhouding is ons schoonmaakpersoneel communicatief vaardig en beschikken zij over de nieuwste snufjes op schoonmaakgebied.

Gevelreiniging

glazenwasbedrijf met glazenwassen met hoogwerker

Ook de buitenzijde van uw pand is in goede handen bij een schoonmaakbedrijf als ClausCleaning. Met de inzet van 3 technieken (stoomcleaning, hogedrukreiniging en impregnatie) straalt uw gevel weer als nooit tevoren.

Gebruik maken van de diensten van Claus Cleaning

Wil je gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Je kan ons bereiken via 062874 6139 of stuur een mailtje naar info@clauscleaning.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

VvE schoonmaak
VvE schoonmaak

Laat een specialist het werk voor u doen.

100% tevredenheidsgarantie

Profiteer van onze unieke 100% tevredenheidsgarantie, zo bent u zeker van schoon!

Oog voor detail

Onze schoonmaakdeskundige kijkt mee bij ieder schoonmaakproject, laat u adviseren over de mogelijkheden.

De beste kwaliteit

Bekwaam personeel en de beste materialen garanderen schoonmaakwerk van topkwaliteit.

VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

Glasbewassing

Glasbewassing

× Neem direct contact op via WhatsApp!?