VVE schoonmaak Haarlem

Wanneer u deel uit maakt van een VVE, woont u waarschijnlijk in een flat of appartementencomplex, en maakt u gebruik van gemeenschappelijke ruimtes zoals een entree, trappenhuis of lift. Wanneer dit het geval is, valt het periodiek schoonmaken van deze gemeenschappelijke ruimtes ook daaronder. Het schoonmaken wordt over het algemeen geregeld door de beheerder van de VvE. Het schoonmaken wordt vaak uitbesteed aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Claus Cleaning kan dit voor u uit handen nemen.

Wij verzorgen voor vve’s onder andere het schoonmaken van entrees, het opruimen en reinigen van trappenhuizen, bijbehorende glasbewassing, het schoonmaken van liften en meer. Claus Cleaning verricht al jaren professionele schoonmaakwerkzaamheden voor diverse VVE’s in nederland.

Professionele schoonmaakwerkzaamheden voor uw VvE? Vraag een offerte aan!

Claus Cleaning zorgt ervoor dat het schoonmaken van uw appartementencomplex of flat goed geregeld wordt? Wilt u weten wat onze werkwijze en de kosten zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!. Wij kijken dan samen met u naar de mogelijkheden voor uw woonsituatie.

Indien u van onze diensten gebruikt wenst te maken stellen wij samen met u een werkschema op waarmee we het complex schoon kunnen maken en houden. Wij zijn actief in de omgeving Haarlem, maar zijn ook beschikbaar voor werk in de regio Zandvoort, Aerdenhout etc.

VVE schoonnmaak Haarlem

Laat een specialist het werk voor u doen.

100% tevredenheidsgarantie

Profiteer van onze unieke 100% tevredenheidsgarantie, zo bent u zeker van schoon!

Oog voor detail

VVE schoonmaak van topkwaliteit voor een goede prijs in Haarlem! Profiteer van topkwaliteit schoonmaakwerkzaamheden. Bel ons gerust even op 0628746139.

De beste kwaliteit

Bekwaam personeel en de beste materialen garanderen glasbewassing van topkwaliteit.

VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

VVE Onderhoud

VVE Onderhoud

Glasbewassing

Glasbewassing

× Neem direct contact op via WhatsApp!?