VVE schoonmaak Bloemendaal

Claus Cleaning is de schoonmaakspecialist voor elke VvE, Claus Cleaning heeft speciaal voor deze gescpecialsieerde diensten een aparte divisie in het leven geroepen voor Vereniging van Eigenaars (VvE). Wij leveren een compleet pakket schoonmaakdiensten en reinigingsproducten voor uw appartementencomplex, flat, portiek en trappenhuis. Claus Cleaning heeft alles in eigen beheer.

Kwaliteit en de juiste prijs is een belangrijke basis en iets waar Claus Cleaning erg veel waarde aan hecht, maar wij gaan nog een stapje verder. Wij houden ook van korte lijnen, en een goede service. Óók flexibiliteit is erg belangrijk voor ons. Al onze medewerkers zijn enorm flexibel en denken graag met onze klanten mee om op deze manier de allerhoogste kwaliteit te kunnen leveren. Dit is ook de reden dat ons relatiebestand nog steeds hard groeiende is.

Waar we in het verleden de meeste tijd kwijt waren om ons bedrijf te promoten, is hedendaags de situatie zo dat we rechtstreeks benaderd worden door het VvE bestuur, VvE beheerders, vastgoedontwikkelaars, eigenaren en bewoners van appartementencomplexen. Claus Cleaning is erg trots dat wij dit gerealiseerd hebben! Er gaat immers niets boven mond-op-mond-reclame.

VVE schoonmaak Bloemendaal

Laat een specialist het werk voor u doen.

100% tevredenheidsgarantie

Profiteer van onze unieke 100% tevredenheidsgarantie, zo bent u zeker van schoon!

Oog voor detail

VVE schoonmaak van topkwaliteit voor een goede prijs in Bloemendaal! Profiteer van topkwaliteit schoonmaakwerkzaamheden. Bel ons gerust even op 0628746139.

De beste kwaliteit

Bekwaam personeel en de beste materialen garanderen glasbewassing van topkwaliteit.

VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

VVE Onderhoud

VVE Onderhoud

Glasbewassing

Glasbewassing

× Neem direct contact op via WhatsApp!?