Schoonmaakbedrijf Claus Cleaning

ClausCleaning glazenwassers- en schoonmaakbedrijf biedt een zeer breed pakket schoonmaakdiensten aan. Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden als kantoorschoonmaak en het verzorgen van de glasbewassing voor bedrijven, VvE’s en particulieren, bieden wij u ook de helpende hand bij specialistische schoonmaakklussen. Hierbij moet u denken aan verschillende schoonmaakdiensten zoals gevelreiniging, dakgootreiniging en vloerreiniging.

ClausCleaning glazenwassers- en schoonmaakbedrijf blinkt uit in diverse schoonmaakdiensten. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Ons personeel is minimaal voorzien van een basis (SVS) schoonmaakopleiding. Wij werken met een vast hecht team dus geen wisselende gezichten van onervaren medewerkers die hun vak niet verstaan en de weg niet kennen. Wij vinden het belangrijk om via korte lijnen te communiceren met de klant om deze inzicht te geven in de afspraken, controles en kwaliteit van het geleverde werk. Uw vaste aanspreekpunt is voor alle vragen te bereiken via telefoon of email.

Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Welkom bij ClausCleaning. U bent op zoek naar een glazenwasser of professioneel schoonmaakbedrijf? Bij ClausCleaning werken we uitsluitend met vakbekwaam personeel en met state-of-the art schoonmaaktechnieken, schoon is dan ook echt schoon wanneer u met ons samenwerkt. Maar u wilt natuurlijk ook zekerheid. Als klant profiteert u altijd van onze  100% tevredenheidsgarantie, zo bent u zeker van een schoon resultaat bij ieder schoonmaakproject!

VvE Schoonmaak

Bij VvE schoonmaak van ClausCleaning bent u gegarandeerd van een schoon en goed onderhouden complex. Door periodieke schoonmaak uitgevoerd door bekwaam personeel behoudt uw complex haar economische waarde en genieten bewoners van een uiterst schone leefomgeving. Dat VvE schoonmaak van ClausCleaning de beste keuze is staat voorop. Wij leveren een 100% tevredenheidsgarantie, hier letten wij als organisatie nauwlettend op en bekijken met iedere klant hoe wij deze tevredenheid het best kunnen nastreven.

VvE Onderhoud

Bij VvE onderhoud is het belangrijk dat er een vaste cyclus van onderhoudswerkzaamheden wordt aangehouden en er adequaat wordt gereageerd bij defecten. Dit is op lange termijn natuurlijk zeer gunstig voor de waardeontwikkeling van een complex. VvE onderhoud van ClausCleaning is een totaaloplossing op gebied van schoonmaak en onderhoud en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van een schoon en verzorgd gebouw.

VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

VVE Onderhoud

VVE Onderhoud

Glasbewassing

Glasbewassing

× Neem direct contact op via WhatsApp!?