ClausCleaning ons werkgebied

Alle werknemers van Claus Cleaning beschikken over alle benodigde diploma’s en hebben jarenlange ervaring in het reinigen van ramen en het verbeteren van het uiterlijk van gebouwen. We zijn geen nieuwkomers op de markt die proberen te zien wat het beste bij u zou kunnen werken. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat het beste voor uw specifieke situatie werkt. We hebben in verschillende plaatsen in ons werkgebied in Noord Holland met verschillende soorten ramen en type gebouwen gewerkt gewerkt. Kortom bij Claus Cleaning bent u aan het juiste adres voor professionele glasbewassing.

Claus Cleaning levert niet alleen schoonmaakservices in Haarlem. Ons werkgebied beslaat een groot gedeelte om Haarlem heen. De compactheid van ons werkgebied is een bewuste keuze, om onze klanten snel van dienst te kunnen zijn en direct te kunnen handelen in het geval van calamiteiten. Vanuit onze vestiging in Haarlem zijn we spoedig ter plaatse. Bovendien beperken we zo reiskosten en reisafstand. En dat is belangrijk voor u als klant, maar ook voor het milieu.

Wij zijn actief in de plaatsen Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Cruquius, Hoofddorp, Aerdenhout, Bloemendaal en alle omliggende dorpen.

Indien u vragen heeft over ons werkgebied of een van onze diensten. Dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website.

Glasbewassing Haarlem
Glasbewassing Bloemendaal
Glasbewassing Aerdenhout
Glasbewassing Heemstede
Glasbewassing Hoofddorp
VVE schoonmaak Aerdenhout
VVE schoonmaak Bloemendaal
VVE schoonmaak Haarlem
VVE schoonmaak Hoofddorp
VVE schoonmaak Heemstede

Claus Cleaning ons werkgebied
Claus Cleaning ons werkgebied
× Neem direct contact op via WhatsApp!?