Kantoorschoonmaak is heel erg belangrijk, dit werkt prettig en geeft een verzorgde indruk bij uw klanten. Kantoor schoonmaak van ClausCleaning brengt uw werkruimtes in een schone staat zonder dat u hier iets van merkt met als resultaat een zichtbaar schone omgeving van binnen en buiten. Ervaar schoon met kantoor schoonmaak van ClausCleaning!

Een schoonmaakplan op maat

Kiest u voor kantoor schoonmaak dan stellen wij samen met u een schoonmaakplan op. Het schoonmaakplan is een samensmelting van uw wensen, ons schoonmaakadvies en timings wanneer de schoonmaakwerkzaamheden plaatsvinden. U kunt kiezen uit dag-, avond- of weekendschoonmaak.

Kantoorschoonmaak tegen een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding

Naast de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden werkt ClausCleaning voor een gunstig tarief. Op basis van het aantal m2 en de aard van werkzaamheden stellen wij dit tarief op.

Uw kantoor in goede handen

Op kantoor ligt vertrouwelijke informatie, hiervan zijn wij ons bewust. Wij gaan hier zorgvuldig mee om. Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten, zo zetten wij geen mensen uit met schulden of andere financiële problemen. Dit alles om onze kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.

Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website.

Laat een specialist het werk voor u doen.

100% tevredenheidsgarantie

Profiteer van onze unieke 100% tevredenheidsgarantie, zo bent u zeker van schoon!

Oog voor detail

Onze schoonmaakdeskundige kijkt mee bij ieder schoonmaakproject, laat u adviseren over de mogelijkheden.

De beste kwaliteit

Bekwaam personeel en de beste materialen garanderen schoonmaakwerk van topkwaliteit.

VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

VVE Onderhoud

VVE Onderhoud

Glasbewassing

Glasbewassing

× Neem direct contact op via WhatsApp!?