Glasbewassing Zandvoort

De ervaren glazenwassers van Claus Cleaning Glasbewassing Zandvoort zorgen voor een helder resultaat. Als u goed voor de dag wilt komen voor uw klanten en zakenrelaties die uw bedrijf bezoeken. Dan is het uiteraard van essentieel belang dat uw gebouw goed wordt onderhouden. Voor het reinigen van ramen, kozijnen en gevels bent u bij Claus Cleaning in Zandvoort aan het juiste adres. Naast de klassieke manier van glasbewassing met ladder en spons, kunnen we moeilijk bereikbare ramen en gevels reinigen door gebruik te maken van telescopische glasbewassing. Onze gekwalificeerde glazenwassers zorgen altijd voor het beste resultaat.

Claus Cleaning zorgt voor een helder en streeploos resultaat

Claus Cleaning maakt voor glasbewassing Zandvoort gebruik van de Osmose glasbewassingsmethode. Deze manier van glasbewassing zorgt voor een streeploos resultaat. Omdat puur water een enorm reinigende werking heeft, daarbij is het ook nog zonder gebruik van chemische schoonmaakmiddelen en dus (milieuvriendelijk.

Claus Cleaning is een specialist in de volgende methodes van glasbewassing.

Glasbewassing Zandvoort met Tuckerpole-systeem

Telescopische glasbewassing is een methode waarbij er gebruik wordt gemaakt van een telescoop-stang met aan het uiteinde een borstel. Door deze borstel stroomt speciaal demiwater waardoor vuil makkelijk wegspoelt, zonder strepen achter te laten.

Glasbewassing Zandvoort met hoogwerker

Heeft u te maken met ramen op grote hoogte, en zijn deze voor u lastig te bereiken? Geen probleem. Wij als glazenwasbedrijf beschikken over een hoogwerker, waarmee wij veilig en gemakkelijk grote hoogtes kunnen bereiken.

Glasbewassing Zandvoort met ladder

Glazenwassen in combinatie met de ladder is een oude techniek, maar nog zeer gebruikelijk en effectief. Als professioneel glazenwasbedrijf gebruiken wij deze techniek vooral bij plekken die extra aandachtig nodig hebben of lastig te bereiken zijn.

Wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u ons altijd bereiken voor uw vragen.

Glasbewassing Haarlem
Glasbewassing Zandvoort

Laat een specialist het werk voor u doen.

100% tevredenheidsgarantie

Profiteer van onze unieke 100% tevredenheidsgarantie, zo bent u zeker van schoon!

Oog voor detail

Glasbewassing van topkwaliteit voor een goede prijs in Haarlem! Profiteer van topkwaliteit Glasbewassing.  Bel ons gerust even op 0628746139.

De beste kwaliteit

Bekwaam personeel en de beste materialen garanderen glasbewassing van topkwaliteit.

VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

VVE Onderhoud

VVE Onderhoud

Glasbewassing

Glasbewassing

× Neem direct contact op via WhatsApp!?