Glasbewassing Haarlem

Bij Claus Cleaning kunt u in Haarlem en omgeving voor al uw glazen was werkzaamheden terecht. Of het nu gaat om een particuliere woning kantoor of bedrijf. Wij komen voor al uw binnen-, buiten- en tussen glas schoonmaakwerkzaamheden in Haarlem en omgeving bij u langs.

Belangrijk bij glasbewassingswerkzaamheden is dat u het frequent laat uitvoeren. De frequentie waarin u wilt dat wij de werkzaamheden uitvoeren bepaalt u zelf, maar voor de werkzaamheden aan de buitenzijde is dit natuurlijk wel mede afhankelijk van het weer.

Omdat wij de veiligheid van onze glazenwassers willen waarborgen en omdat wij ons uiteraard aan de verplichte regels moeten houden, zijn niet alle glasbewassingswerkzaamheden meer mogelijk met de ladder. Hiervoor maken wij gebruik van hedendaagse moderne materialen die de veiligheid en de efficiëntie van glasbewassingswerkzaamheden bevorderen. Neem gerust even contact op met een van onze supportmedewerkers voor een vrijblijvende offerte particulier of een vrijblijvende offerte particulier zakelijk.

Glasbewassing Haarlem met Tuckerpole-systeem

Telescopische glasbewassing is een methode waarbij er gebruik wordt gemaakt van een telescoop-stang met aan het uiteinde een borstel. Door deze borstel stroomt speciaal demiwater waardoor vuil makkelijk wegspoelt, zonder strepen achter te laten.

Glasbewassing Haarlem met ladder

Glazenwassen in combinatie met de ladder is een oude techniek, maar nog zeer gebruikelijk en effectief. Als professioneel glazenwasbedrijf gebruiken wij deze techniek vooral bij plekken die extra aandachtig nodig hebben of lastig te bereiken zijn.

Glasbewassing Haarlem met hoogwerker

Heeft u te maken met ramen op grote hoogte, en zijn deze voor u lastig te bereiken? Geen probleem. Wij als glazenwasbedrijf beschikken over een hoogwerker, waarmee wij veilig en gemakkelijk grote hoogtes kunnen bereiken.

Glasbewassing Haarlem

Laat een specialist het werk voor u doen.

100% tevredenheidsgarantie

Profiteer van onze unieke 100% tevredenheidsgarantie, zo bent u zeker van schoon!

Oog voor detail

Glasbewassing van topkwaliteit voor een goede prijs in Haarlem! Profiteer van topkwaliteit Glasbewassing.  Bel ons gerust even op 0628746139.

De beste kwaliteit

Bekwaam personeel en de beste materialen garanderen glasbewassing van topkwaliteit.

VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

VVE Onderhoud

VVE Onderhoud

Glasbewassing

Glasbewassing

× Hoe kunnen wij u helpen?