Glasbewassing Bloemendaal

Claus Cleaning wast waar dat arbotechnisch verantwoord en toegestaan is 90% van de ramen op traditionele wijze. Met traditioneel bedoelen wij met inwasser, raamwisser, spons en zeem. De reden dat wij deze vorm van glasbewassing de voorkeur geven is dat omdat met traditioneel glazenwassen nog steeds de hoogste kwaliteit wordt behaald. Ook in Bloemendaal en omgeving kunt u profiteren van glasbewassingswerkzaamheden op traditionele wijze.

Traditionele vorm van glasbewassing

Met de traditionele vorm van glasbewassing worden alle hoekjes van het glas bereikt en ook het omliggend kozijn kan heel goed gereinigd worden, dit in tegenstelling tot het telescoop bewassing systeem welke wij hoofdzakelijk gebruiken op plaatsen die op een andere manier niet te bereiken zijn. Met telescoop bewassing ben je namelijk beperkt bij het uitvoeren van hoogstaande glasbewassingswerkzaamheden.

Bij Claus Cleaning zijn de ladders bij glasbewassing in Bloemendaal voorzien van beschermende rubberen afstandshouders, zodat gevels niet kunnen worden beschadigd wanneer de ladders tegen de gevels geplaatst worden. Door regelmatig onderhoud te plegen aan glas en kozijn voorkomt u schade door verwering van glas of een vroegtijdige schilderbeurt van uw kozijnen.

Uw pand is uw visitekaartje

Het frequent schoonmaken van uw pand en het reinigen van uw ramen is heel belangrijk. Uw pand is uw visite kaartje, en uw klanten zullen een negatief beeld krijgen als uw pand smerig is. Particulieren, bedrijven, overheidsinstanties en Vereniging van Eigenaren zijn bij ons van harte welkom. Neem gerust even contact op met een van onze supportmedewerkers voor een vrijblijvende offerte particulier of een vrijblijvende offerte zakelijk

Wij zijn actief in de plaatsen Haarlem, Glasbewassing Bloemendaal, Heemstede, Cruquius, Hoofddorp, Aerdenhout, en alle omliggende dorpen. Voor grotere opdrachten zijn wij ook bereidt om naar andere plaatsen te gaan. Wij van Claus Cleaning geven u graag advies welke vorm en frequentie van glasbewassing in Bloemendaal het beste bij uw situatie past.

Glasbewassing in Bloemendaal met Tuckerpole-systeem

Telescopische glasbewassing is een methode waarbij er gebruik wordt gemaakt van een telescoop-stang met aan het uiteinde een borstel. Door deze borstel stroomt speciaal demiwater waardoor vuil makkelijk wegspoelt, zonder strepen achter te laten.

Glasbewassing in Bloemendaal met ladder

Glazenwassen in combinatie met de ladder is een oude techniek, maar nog zeer gebruikelijk en effectief. Als professioneel glazenwasbedrijf gebruiken wij deze techniek vooral bij plekken die extra aandachtig nodig hebben of lastig te bereiken zijn.

Glasbewassing in Bloemendaal met hoogwerker

Heeft u te maken met ramen op grote hoogte, en zijn deze voor u lastig te bereiken? Geen probleem. Wij als glazenwasbedrijf beschikken over een hoogwerker, waarmee wij veilig en gemakkelijk grote hoogtes kunnen bereiken.

Gebruik maken van de diensten van Claus Cleaning

Wil je gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Je kan ons bereiken via 062874 6139 of stuur een mailtje naar info@clauscleaning.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een specialist het werk voor u doen.

100% tevredenheidsgarantie

Profiteer van onze unieke 100% tevredenheidsgarantie, zo bent u zeker van schoon!

Oog voor detail

Glasbewassing van topkwaliteit voor een goede prijs in Bloemendaal! Profiteer van topkwaliteit Glasbewassing. Bel ons gerust even op 0628746139.

De beste kwaliteit

Bekwaam personeel en de beste materialen garanderen glasbewassing van topkwaliteit.

VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

VVE Onderhoud

VVE Onderhoud

Glasbewassing

Glasbewassing

× Neem direct contact op via WhatsApp!?