Glasbewassing Zandvoort

Bent u op zoek naar een profssionele glazenwasser in Amsterdam? Welkom bij Claus Cleaning glasbewassing Amstedram, uw Glasbewassing en schoonmaak specialist in Amsterdam. Het reinigen, schoonmaken en wassen van glas in alle maten en soorten is waar wij in uitblinken. Vakwerk door professionals die over alle nodige certificaten beschikken om uw ramen schoon te kunnen maken en uitsluitend gebruik maken van moderne en veilige hulpmiddelen. Claus cleaning levert vakwerk op het gebied van glasbewassing en schoonmaakdiensten en dat komt door onze jarenlange ervaring in de glasbewassing en schoonmaakbranche.

De allerbeste prestaties op grote hoogten

Glasbewassing is bij Claus Cleaning glasbewassing Amsterdam meer dan het standaard schoonmaken van glazen, ramen en ruiten. Glasbewassing Amsterdam door Claus Cleaning vindt het van groot belang dat ook de omlijstingen, kozijnen en vensterbanken goed worden gereinigd. Dit heeft vanzelfsprekend een positieve uitwerking op uw schilderwerk of op het onderhoud van kunststof. En wat betreft de hoogte van uw woning? Claus Cleaning heeft jarenlange ervaring in glasbewassing op grote hoogtes.

Glasbewassing Amsterdam met ladder

Glazenwassen in combinatie met de ladder is een oude techniek, maar nog zeer gebruikelijk en effectief. Als professioneel glazenwasbedrijf gebruiken wij deze techniek vooral bij plekken die extra aandachtig nodig hebben of lastig te bereiken zijn.

Glasbewassing Amsterdam met Tuckerpole-systeem

Telescopische glasbewassing is een methode waarbij er gebruik wordt gemaakt van een telescoop-stang met aan het uiteinde een borstel. Door deze borstel stroomt speciaal demiwater waardoor vuil makkelijk wegspoelt, zonder strepen achter te laten.

Glasbewassing Amsterdam met hoogwerker

Heeft u te maken met ramen op grote hoogte, en zijn deze voor u lastig te bereiken? Geen probleem. Wij als glazenwasbedrijf beschikken over een hoogwerker, waarmee wij veilig en gemakkelijk grote hoogtes kunnen bereiken.

Wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u ons altijd bereiken voor uw vragen.

Glasbewassing Haarlem
Glasbewassing Amsterdam

Laat een specialist het werk voor u doen.

100% tevredenheidsgarantie

Profiteer van onze unieke 100% tevredenheidsgarantie, zo bent u zeker van schoon!

Oog voor detail

Glasbewassing van topkwaliteit voor een goede prijs in Haarlem! Profiteer van topkwaliteit Glasbewassing.  Bel ons gerust even op 0628746139.

De beste kwaliteit

Bekwaam personeel en de beste materialen garanderen glasbewassing van topkwaliteit.

VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

VVE Onderhoud

VVE Onderhoud

Glasbewassing

Glasbewassing

× Hoe kunnen wij u helpen?