Glasbewassing Aerdenhout

Wij hebben goed opgeleide en professionele glazenwassers in dienst voor zakelijke en particuliere glasbewassingswerkzaamheden in Aerdenhout en omgeving. Het team van Claus Cleaning zorgt ervoor dat uw ramen weer schoon en helder zijn. Schone ramen geven uw pand een fris en verzorgde uitstraling. Glasbewassing Aerdenhout. Het professioneel laten reinigen van uw ramen kan op de traditionele, ambachtelijke manier met ladders gebeuren of middels onze telescopische installatie.

Telescopisch ramenwassen

Onze ervaren goed opgeleide glazenwassers kunnen ook op basis van de osmose methode uw ramen schoonmaken: Kraanwater vormen wij om tot zuiver, gedemineraliseerd water. Vanaf de begane grond kunnen wij uw ramen en gevel tot een hoogte van 12 meter streep loos en vlekkeloos voor u wassen. Onze glazenwasser heeft op deze manier geen ladder meer nodig om uw glasbewassing te verzorgen.

Telescopische glasbewassing is een veilige en milieuvriendelijke manier van glasbewassing. Claus Cleaning verzorgt glasbewassing in Aerdenhout geheel volgens de richtlijnen van de Arbonormen.

Naast dat het fijn is om door heldere ramen naar buiten te kijken is glasbewassing ook van belang voor de levensduur van uw kozijnen. Deze wilt u natuurlijk zo lang mogelijk mee laten gaan. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing en precisie zorgen we niet alleen voor een schoon, maar ook duurzaam resultaat. Zo heeft u minder onderhoudswerkzaamheden op korte en lange termijn nodig.

U kunt bij ons onder andere terecht voor telescoopbewassing en traditionele glasbewassing. Wij nemen daarbij kozijnen en deuren standaard mee. Welke schoonmaakmethode heeft uw voorkeur?
Wij helpen u graag met professioneel advies.

Zorg ervoor dat uw ramen regelmatig worden gereinigd

Het frequent schoonmaken van uw pand en het reinigen van uw ramen is heel belangrijk. Uw pand is uw visite kaartje, en uw klanten zullen een negatief beeld krijgen als uw pand smerig is. Particulieren, bedrijven, overheidsinstanties en Vereniging van Eigenaren zijn bij ons van harte welkom. Neem gerust even contact op met een van onze supportmedewerkers voor een vrijblijvende offerte particulier of een vrijblijvende offerte zakelijk

Onze werkzaamheden voor Glasbewassing in Aerdenhout

De werkzaamheden van onze glazenwassers in Aerdenhout en omgeving bestaat niet alleen uit het wassen van ramen. Ook zorgen zij ervoor dat de ramen er voor een langere tijd weer tegenaan kunnen. Benieuwd waarvoor je Claus Cleaning in Aerdenhout of omgeving voor in kunt schakelen?

  • Winkelruit- of Etalage: Onze glazenwassers in Aerdenhout en omgeving reinigen jouw winkelramen. Met behulp van gedemineraliseerd water middels een osmose installatie zijn ze in staat om voor een streeploos resultaat te zorgen, zodat jouw ramen weer mooi helder zijn.
  • Glasbewassing binnen: Ook voor glasbewassingswerkzaamheden binnen, zoals glazen afscheidingen of wanden, kunt u onze professionele glazenwassers voor inschakelen.
  • Glasbewassing buiten: Naast het glas van je etalage nemen wij ook al jouw andere glaswerkzaamheden onder handen. Voor onze glazenwasser in Aerdenhout en omgeving geen probleem: hij of zij bereikt moeiteloos de lastige plekken en hoeken.
Glasbewassing Aerdenhout
Glasbewassing Aerdenhout

Laat een specialist het werk voor u doen.

100% tevredenheidsgarantie

Profiteer van onze unieke 100% tevredenheidsgarantie, zo bent u zeker van schoon!

Oog voor detail

Glasbewassing van topkwaliteit voor een goede prijs in Aerdenhout! Profiteer van topkwaliteit Glasbewassing. Bel ons gerust even op 0628746139.

De beste kwaliteit

Bekwaam personeel en de beste materialen garanderen glasbewassing van topkwaliteit.

VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

VVE Onderhoud

VVE Onderhoud

Glasbewassing

Glasbewassing

× Neem direct contact op via WhatsApp!?