Gevelreiniging: verlengt de levensduur van uw gevel

Bij onze diensten als gevelreiniging en gevelonderhoud kunt u rekenen op vakkundig advies over het onderhouden, beschermen en reinigen van uw gevel. Door onze ruime ervaring in gevelreiniging kunnen wij een 100% tevredenheidsgarantie leveren, zo bent u verzekerd van schoon!

Kiest u voor ons, dan kiest u voor zekerheid

Als professioneel schoonmaakbedrijf pogen wij altijd aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Dit wetende kiezen wij onze materialen met zorg uit en doen wij op voorhand een uitgebreide analyse van uw gevel.

Gevelreiniging op zijn best!

Bij het reinigen van gevelbeplatingen zoals trespa kunstof, aluminium en damwandprofielen maken wij gebruik van de borstelmethode. Wij gebruiken hiervoor het functionele tucker-pole systeem. Door de gevel te borstelen en gelijktijdig onder lage druk te besproeien met gedemineraliseerd water, is uw gevel binnen een mum van tijd schoon. Indien uw gevel erg vuil is kunnen wij ook een milieuvriendelijk reinigingsmiddel toedienen.

Besparing op uw onderhoudskosten

Het reinigen van uw gevel heeft ook nog een ander doel dan uw pand een verzorgde uitstraling te geven. Het is vooral belangrijk om schade aan uw muren te voorkomen. Planten zoals klimop en mos kunnen zich immers over het metselwerk verspreiden en zo scheuren veroorzaken.

Om dit soort schade te voorkomen, is het belangrijk om niet te lang te wachten met het reinigen van uw gevels. Het goed laten reigingen van uw gevels bespaart u op de lange termijn flink op uw onderhoudskosten.

Houtreiniging

Ook bij het reinigen van uw houtwerk, maken wij gebruik van een tucker-pole systeem. Door weersinvloeden gaat de kwaliteit en levensduur van uw hout achteruit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kozijnen, boeidelen dakgoten en andere houten onderdelen van uw huis. Het reinigen van het houtwerk geeft niet alleen een mooi en fris uiterlijk aan uw woning of bedrijfspand, maar is ook bevorderlijk voor het schilderwerk. Het is dus belangrijk dat uw hout goed verzorgd wordt!

gevelreiniging

Laat een specialist het werk voor u doen.

100% tevredenheidsgarantie

Profiteer van onze unieke 100% tevredenheidsgarantie, zo bent u zeker van schoon!

Oog voor detail

Onze schoonmaakdeskundige kijkt mee bij ieder schoonmaakproject, laat u adviseren over de mogelijkheden.

De beste kwaliteit

Bekwaam personeel en de beste materialen garanderen schoonmaakwerk van topkwaliteit.

VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

VVE Onderhoud

VVE Onderhoud

Glasbewassing

Glasbewassing

× Neem direct contact op via WhatsApp!?