Dweilen | gelijk droog opgeleverd

Het Claus Cleaning advanced schoonmaak Programma

Droge en natte reiniger 3in1

Wij werken met onze Claus Cleaning Wet & Dry-stofzuiger, hij zuigt, reinigt en droogt uw vloeren. Onze ervaren schoonmakers hoeven alleen maar onze reiningingsmachine naar voren te bewegen om tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen. Als onze cleaner achteruit gaat, wordt het vocht geabsorbeerd en zijn uw vloeren droog. Dweilen | gelijk droog

Voor een grondige schoonmaak

De Claus Cleaner verwijdert alle soorten vuil: vuildeeltjes, stof of vloeistoffen, op alle soorten harde vloeren zoals parket, laminaat of tegels. De speciale microvezelroller draait aan 3.000 toeren per minuut.

Meer informatie

Voor een optimaal resultaat van ons  speciale Claus Cleaning programma beginnen we eerst op één plek en duwen wij de Claus cleaner voorwaarts. Hiermee wordt de vloer tegelijkertijd gestofzuigd en gedweild. Wanneer wij deze over dezelfde plek terug achteruit bewegen, wordt het achtergebleven water opgezogen en blijft de vloer proper en droog achter.

Met deze manier van nat reinigen van de vloeren besparen wij u heel wat tijd en water. Met de Claus Cleaner bespaart u tot 80% water in vergelijking met het gebruik van een gewone emmer en dweil.

Ons speciaal ontwikkelde programma zorgt voor een grondige reiniging van uw vloeren zonder de gebruikelijke schoonmaakinspanning.

Vertrouw op Claus Cleaning, want wij zijn expert in schoonmaakwerkzaamheden.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze dienst van ons. Vul dan snel ons contactformulier in op onze contactpagina op de website.

Dakgootreiniging
Dweilen | gelijk droog

Laat een specialist het werk voor u doen.

100% tevredenheidsgarantie

Profiteer van onze unieke 100% tevredenheidsgarantie, zo bent u zeker van schoon!

Oog voor detail

Onze schoonmaakdeskundige kijkt mee bij ieder schoonmaakproject, laat u adviseren over de mogelijkheden.

De beste kwaliteit

Bekwaam personeel en de beste materialen garanderen schoonmaakwerk van topkwaliteit.

VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

VVE Onderhoud

VVE Onderhoud

Glasbewassing

Glasbewassing

× Neem direct contact op via WhatsApp!?